"Вечер на Американската музика"
10.07.2014

България

„Арте Класика“ представя „Вечер на американската музика“ на 10 юли от 19:00 ч. в залата на Съюза на българските композитори, ул. „Иван Вазов” 2, гр. София.

Сдружение „Арте Класика“ подкрепя класическата музика и младите таланти. От основаването си през март 2013 г. до сега „Арте Класика“ участва в над десет събития в София и едно в Стара Загора. Артистите на oрганизацията са лауреати на международни и национални конкурси, участници в престижни световни фестивални и културни събития. Те живеят и творят в София, Истанбул, Лондон, Мичигън, Мюнстер, Мюнхен, Ню Йорк.

„Вечер на американската музика“ е поредният концерт на „Арте Класика“. В него пред почитателите ни ще се изяви за пръв път клавирно дуо. Кирил Ламбов и Антония Кирил Евгениева ще представят по атрактивен начин произведения на композитори от САЩ (класика и джаз).

Концертът е част от проект „София поздравява Европа и света”, който се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2014 г. се реализира в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019 г.

За повече информация:

www.arteclassica.org и www.facebook.com/arteclassicaorg

Лице за контакт: Зорница Тонева, Арт Директор, „Арте Класика“

e-mail: toni@arteclassica.org

телефон:0888929231

Nike Sneakers | nike