КУЛТУРНАТА ПРОГРАМА ОТ СОЧИ 2014 НА ДОМА АРТ ФЕСТ
29.05 - 08.06.2014


Специална програма от Културната Олимпиада в Сочи пристига в София на Дома Арт Фест „Пулсът на Новата Русия“. Гост-артистът от Русия - Роман Ермаков, който води в Сочи проекта „Клас на мира“, пренася своята програма в София за детския уикенд, посветен на най-малките любители на изкуството по повод Деня на детето. Роман ще учи малките да правят хартиени маски и костюми в детския уикенд на 31-ви май и 1-ви юни в Руския културно-информационен център в София. Вижте видео от проекта „Клас на мира“ тук: https://www.youtube.com/watch?v=8MPWLTzyq8M.

Уикендът предлага на децата още:

-      Целодневни занимания с рисуване на матрьошки, настолни игри, песни и танци

-      Специална работилничка за правене на анимационни филмчета с ръководител Радост Нейкова

-      прожекция на пластилинова анимация от режисьора Сергей Меринов, пристигнала специално за децата на Дома Арт Фест

-      както и прожекция на детската анимация „Ежко в тъмата“, една от най-добрите анимации на всички времена

Запознайте се с пълната програма тук http://www.domaartfest.com/332, а работилничката по анимация, водена от Радост Нейкова, ще учи децатата в рамките на 3 часа как да създадат свое собствено анимациoнно филмче, което по-късно ще им бъде подарено, заедно със сертификат за постижение от Радост Нейкова и Дома Арт Фест. Местата за анимация са ограничени, затова запишете своете дете на info@domaartfest.com като посочите неговите имена, възраст и снимка на негова рисунка. Избраните ще бъдат обявени на 30-ти май на уебсайта на фестивала www.domaartfest.com в секция „Новини“.

Всички събития са с вход свободен, а за децата е осигурен здравословен обяд от Harmonica.

За записвания за работилницата по анимация до 29-ти май тук: info@domaartfest.com

Дома Арт Фест 2014 се провежда в партньорство с „Форум България – Русия“ и с подкрепата на Столична община – събитие в полза на кандидатурата на София и ЮЗР за Европейска столица на културата, Руски културно-информационен център, Овергаз инк. АД, Българско школо, Парк хотел Москва,VIVACOM, Киа Моторс България и Еuropcar и с медийната подкрепа на БНР и БНТ.

Фестивалът ще се проведе в залите на VIVACOM Art Hall, Руски културно-информационен център, Подземна галерия Сердика - Мария Луиза 16, Еврейски културен дом, Парк хотел Москва, както и на различни локации на открито.

Следете програмата и новостите около него тук:
Web: www.domaartfest.com

Facebook: www.facebook.com/DomaArtFestival

best Running shoes brand | 【発売情報】 近日発売予定のナイキストア オンライン リストックまとめ - スニーカーウォーズ