Салон на изкуствата /2014
19.05 - 28.06.2014


С над 50 събития в НДК започва Салон на изкуствата 2014!

Традиционният многожанров фестивал "Салон на изкуствата" започва в НДК на 11 май и ще продължи до края на юни. В програмата са включени опера, балет, камерни, джаз и симфонични концерти, кино, театър и изложби. Множество изпълнения, както на български, така и на чуждестранни артисти от над 15 държави ще радват жителите и гостите на София.
Силен старт на фестивала ще даде "Нощ на ансамблите", където на една сцена ще се изявят трите най-големи фолклорни състава у нас - "Филип Кутев", "Тракия" и "Пирин.
Другите акценти в програмата са "Набуко" на Държавната опера в Стара Загора, (посветена на 100 години от рождението на Борис Христов), Васил Петров, който ще пее произведения на Гершуин - Елингтън, "Хофманови разкази" на Държавна опера - Русе, балетът за деца "Котаракът в чизми" (съвместно с район "Триадица"), най-новият авторски спектакъл на Мариус Куркински "Сънят на смешния човек".

За най-малките е подготвена специална програма, където чрез различни работилници и игри децата ще могат да се докоснат до видовете изкуство, да творят и да се забавляват.

latest Running Sneakers | Air Jordan 1 Retro High OG Retro High OG Hyper Royal 555088-402 , Fitforhealth