Танц с центъра
19.05 - 23.05.2014


Танц с центъра

„Танц с центъра” е 5-дневно работно ателие, насочено към всички бъдещи майки и желаещи, които се вълнуват от съвременния танц или които просто искат да изследват тялото си по неповторим начин.

Участниците ще съпреживеят движението и танца като творчески процес. Запознавайки се с различни методи и практики, те ще имат възможност да изразят себе си, както може би никога досега – създавайки своя собствена хореография.

В основата на танцовата работилница неслучайно е темата за центъра. Точно там, където е съсредоточена онази притегателна сила, която променя човешкия живот. Там е мястото, където е съсредоточено нещо – онази точка в тялото ни, където най-силно действа земното привличане. Това е центърът на тежестта, най-важното, ядрото, зародишът.

„Танц в центъра” ще ви позволи в изключително приятна атмосфера да танцувате, да опознавате телата и усещанията си и да създадете своята лична хореография. Водещ на работилницата е хореографът Жана Пенчева, на която само след няколко месеца й предстои да стане майка.

За да заявите вашето участие в „Танц с центъра”, е необходимо да изпратите в свободен текст кратка информация за Вас, Вашите интереси и лична мотивация за участие в работилницата на nda.bulgaria@gmail.com. Таксата за участие е 10 лв. Максималният брой на участниците е 10 души.

КЪДЕ и КОГА ще се случи?

Работилницата е с 5-дневна продължителност. Тя ще започне на 19-и май и ще се провежда всеки ден до 23-и май включително от 18:30 ч. до 20:00 ч. в Център „Естествени идеи” на ул. Московска 27Б, етаж 2, ап. 4 (близо до ъгъла на ул. Московска и ул. Раковска, входът е откъм Раковска, точно до магазин "Птица").  

Моля носете си облекло, което да позволява свобода на движение!

Крайният срок да заявите участието си в работилницата е 18-и май.

Проектът се осъществява, благодарение на финансовата подкрепа на Столична програма „Култура”.

 

Running Sneakers | Upcoming 2021 Nike Dunk Release Dates - Iebem-morelos