SoGrotesque - Party / Exhibition
16.05.2014

България

Правили сме партита. Както и изложби. Този път миксираме и двете - добър басов трептеж и хумористични визуални игри за едно добро настроение. Милена и Натали са виновничките за гротесковите творби, а Лина за подбраното музикално оформление. 

Изложбата представя шаржове на популярни лица в близък план. Лил Уейн, Пенелопе Круз,Рей Чарлс Лана дел Рей и The Prodigy надничат от стените, готови да ви разсмеят. Те са криви, крещящи и казват нещата по свой начин. Стилът е откровен кубизъм, преплетен със сецесион и собствено чувство за цвят, форма, материя и начин на изразяване. Формите са остри, „строги“ – продукт на лично изкристализирал стил, формиран през годините под влияние на творци като Майстора, Пикасо, Густав Климт, Леонардо Родригес.

Артистите впечатляват с работата си. Милена е работила с френския кино-режисьор Jean-Luc Slock по изрезкови анимационни филми. А Натали по проекти като The Expendables 2 , Olympus has fallen , Hercules 3D и други

Музикалната Лина е любител на добрите звуци, откакто се помни. От Лондон се познава с различни артисти, продуценти и dj-и. Това я провокира да мине от другата страна на пулта, където от ръцете й излизат breakbeat, garage, dancehall и най-вече drum and bass - jungle & liquid. 

ВХОД СВОБОДЕН
БАР - ИМА :)

Повече информация за артистите може да намерите на следните линкове:
Милена Светлин Иванова – Пипи 
http://lenasvetlinova.blogspot.com/
http://theartstack.com/artists/milena-ivanova-misi
Натали Ганчева
http://natalieeeg.blogspot.com/
Лина
https://www.facebook.com/LinaDrumroll

url clone | Sneakers