3 години Мулти култи: храна, вино, изложба, музика и танци от целия свят
11.04.2014

България

3 години Мулти култи или #MK3years
Парти с храна, вино, изложба, музика и танци от целия свят

Елате на 11 април от 19:00 ч. в България мол (бул. България 69) да празнуваме заедно културното и кулинарното многообразие на София иии… третия рожден ден на Мулти култи! Ще има дегустация на вино, автентични ястия от различни кухни, изложба, музика и танци на живо и още!

Входът е свободен. Вместо подаръци ще приемаме дарения. Те ще подкрепят нашите вкусни & други инициативи през 2014 г.

Хайде да играем на #MK3years! Ще спечелите страхотни награди като ваучери за чуждестранни ресторанти, кулинарни куросве и плакати.

1. Направете си селфи в някой ресторант или магазин от Мулти култи картата;
2. Качете го във фейсбук, инстаграм, туитър с таг #MK3years;
3. Стискайте си палци.

Партньори на събитието са:

България мол, CASAVINO, Културния център на СУ, списание Меню, Eating, Gardening and Living in Bulgaria

За 3 години Мулти култи организира и участва в десетки събития и ви срещна с чужденци от над 25 държави от 5 континента; картографира автентични чуждестранни ресторанти и магазини в София; научи ви да готвите; създаде театрална лаборатория за жени бежанки; показа София на бежанци на арабски и френски; мониторира Националната програма за интеграция на бежанци; стана българския координатор на Европейския сайт за интеграция и българския партньор на полиси мрежата за мигранти и образование Сириус. И всичко това, като през 90% от времето сме доброволци! Продължаваме да мечтаем и действаме напред! Благодарим ви.

bridgemedia | NIKE AIR HUARACHE