HI-FI EXPO София - традиционно изложение за хай-фи аудио и видео технологии
02.10.2013

България

 За четвърта година по ред HI-FIEXPO София 2013 ще се проведе в дните от 22-ри до 24-ти ноември 2013, отново в стаите на Гранд Хотел София.   

Изложението вече е обявено и в чуждестранни тематични издания, което е знак, че нашата столица категорично е заявила мястото си сред големите световни градове, в които се провеждат този тип събития и шоуто, само по себе си, е вече част от културния живот на София.   

И тази година ценителите на безкомпромисния звук и картина ще видят най-нови марки и модели HI-FIстереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване и много други, представени у нас.

Приетият по цял свят формат за организиране на подобно изложение е в хотелски стаи, а не на огромна изложбена площ, за това HI-FIEXPO, както винаги, ще заеме стаите на три етажа от Гранд Хотел София. Доказано е – това е най-добрият начин една система да бъде чута или буквално „почувствана“ от ценителя, защото е в обстановка, най-близка до домашната. Друго предимство за посетителите е това, че ще могат да сравнят качествата и възможностите на една марка техника с друга чрез демонстрациите, които ще се правят на експото.   www.hifiexpo.bg

 

 

Nike sneakers | First Look: Nike PG 5 PlayStation 5 White Pink Black BQ6472-500 Release Date - SBD