Конкурс "София в един кадър"
15.07 - 15.08.2013

България

Създайте свой рекламен клип на София! Сдружение с нестопанска цел КЛАС- А организира конкурс за видео клип, представящ културната специфика на София в един кадър. Конкурсът е част от проект "София в един кадър", съфинансиран от Столична програма Европа и в подкрепа на кандидатурата на София и Югоазападен регион за Европейска столица на културата 2019. Целта е да се привлече вниманието на младите хора към културната среда и забележителности в столицата. Провокацията е в събирането на видеоматериали в един кадър.Условията за участие в конкурса можете да намерите на адрес sofiainoneframe.com или Фейсбук страницата „София в един кадър”.

В рамките на проекта, участниците ще имат възможността  да създадат и представят собствената си визия за София и нейния културен облик. Проектът ще насърчи опознаването и популяризирането на важни за младежите културни забележителности и ключови места, както и разработването на идейни видеоматериали. Проектът „София в един кадър”  цели атрактивното представяне на града.  

Най–добрите клипове ще бъдат събрани на DVD и разпространени до организатори на изложби, събития, културни организации, туристически агенции и други заинтересовани страни. 

Предложенията се приемат до 18 август 2013 година на електронен адрес http://sofiainoneframe.com/.

jordan release date | jordan Release Dates