Масово залесяване на Витоша - Обществено събитие


Здравейте, лятото е към своя край, но идват нашите Доброволчески залесявани:) Тази есен, Зеленият Отбор продължава с акциите за засаждане на дървета. Първа поредица от акции ще бъде в района на хижа Алеко в парк Витоша. Нашият проект "1 милион" засадени дървета от доброволци, без комерсиална финансова подкрепа продължава. До сега сме засадили малко над 21 хиляди дървесни единици. Тази есен проекта продължава с пълна сила! Имаме да засадим около 5000 фиданки от Смърч (Picea abies). А какво прави 1 хектар Смърчова гора?: > Филтрира 30-35 тона прах годишно. > Дава около 600кг.

Демонстрации на римско въоръжение, битка между римляни и хуни


С Римски ден в с. Белчин, Самоков, ще се разнообрази крепоста Цари Мали град. Сред останките на древния град ще оживеят древни ритуали, занаяти, весталки, легионери, патриции и знатни римлянки, и битка между римляни и хуни.

19.07.2014г.

Nike shoes | Nike Dunk - Collection - Sb-roscoff

Ателие по Керамика на открито

България

“Работилничка за приложни изкуства”

Приключенска академия 2


Приключенска академия е не просто лагер.

Приключенска академия


Приключенска академия е не просто лагер.

Това е свят изпълнен с чудати и интересни неща далеч от ежедневието, свят, предлагащ неограничени възможности, знания и умения, свят, изграден на доверие и създаване на приятелства.

Ателие по Керамика на открито

България

 Работилничка за приложни изкуства”

 представя

ПазаАрт – ръчно творчество в парка

България

Екипът на „Фондация за предприемачество, култура и образование“ Ви кани да посетите инициативата „ПазаАрт – ръчно творчество в парка“ на 22 юни в Борисова градина (на площада до голямата чешма, от 16:00 часа) и на 29 юни в парка над Панчаревското езеро (спирка „Кокалянско ханче“, от 12:00).

CHILL STATION - In the STAR GATE ROOM - 23/24/25 МАЙ

България

Global Vision Circle с радост представя следващото издание на платформата за нова култура “CHILL STATION - In the Star Gate Room”, което ще се случи в BULGARIA Mall – в тайнственото пространство от спектакъла на Театъра на сетивния Лабиринт „Терминал ∞”. На 23/24/25 май „ЗВЕЗДНИЯТ ПОРТАЛ“ на CHILL STATION ще отвори врати към други измерения ( от Реалсността вътре и извън нас), на територия от 400 кв.м, в атмосфера от UV осветление, космически декори и покрит с килими и възглавници под!

HOLIDAY HEROES-BazArt.bg

България

Holiday Heroes и BazArt.bg Ви канят на едно неделно пътешествие до страната на ръчно изработените бижута и талантливите български творци. 

Subscribe to занаяти