Танцов тренингов клас с Красимира Бакърджиева
30.06 - 04.07.2014


Танцов тренингов клас с Красимира Бакърджиева

Работилницата ще даде на участниците възможност да изпитат за 5 дни вкуса от движението и изненадите на човешкото тяло.

Интензивния клас ще включи задачи за ЕКСПЕРИМЕНТИРАНЕ, КОМПОЗИРАНЕ, ИМПРОВИЗИРАНЕ и ПАРТНИРАНЕ .

Участниците са поканени да открият различни аспекти на времето, пространството, енергията и потока в тялото си.
Чрез упражнения любителите ще могат да се запознаят с основни принципи в съвременния танц и да развият доверие в групата.
Целта на работилницата е да предложи формат, който ще бъде вдъхновяващ, подкрепящ и информативен, даващ на участниците практически умения за танца.
„Моята цел е да споделя средствата, които са се оказали ползотворни в собствения ми опит и да предоставя възможни насоки за създаване на вълнуващ движенчески материал за участниците.“

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ?
За да участвате в ателието, не се изисква предишен опит в съвременния танц. Всичко което ви трябва са удобни дрехи, боси крака и добра воля.

КЪДЕ И КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ?
Ателието ще се проведе в в ОКИ " Красно село"
30юни - 4 юли, от 18:30 - 20:00 часа

КАК ДА УЧАСТВАМЕ?
За да заявите вашето участие в танцовото ателие, е необходимо да изпратите в свободен текст кратка информация за Вас, Вашите интереси и лична мотивация за участие в работилницата на nda.bulgaria@gmail.com.
Срок за записване -29 юни 2014
Такса за участие: 10 лв.

КРАСИМИРА БАКЪРДЖИЕВА
След като завършва Танцов Театър в НБУ, Красимира Бакърджиева продължава професионалната си посока в Номадска Танцова Академия, където има възможността да преосмисли своите артистични предпочитания . Различни образователни програми й дават шанс да учи от Линда Капетанеа и Йозеф Фручек, Лаура Арес, Бруно Каверна, Кийт Хенеси, Давид Замбрано и други. Участвала е в различни фестивали в Европа, работила е с Александар Георгиев, Галина Борисова, Найджъл Чарнок, Робърт Таниън, Мая Леви и други имена. Танцът за нея не е единственото средство, но определено е нейното силно вдъхновение за живот. Определя себе си като АРТИСТ на свободна практика.

ПРОЕКТЪТ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФИНАНСОВАТА ПОДКРЕПА НА СТОЛИЧНА ПРОГРАМА “КУЛТУРА”, Асоциация за свободен тетаър- АСТ, ГЬОТЕ-ИНСТИТУТ В БЪЛГАРИЯ и LiIFE LONG BURNING, proiect activity: performance Situation Room- European project supported by EU Culture Program

Mysneakers | NIKE