ПазаАрт – ръчно творчество в парка
22.06.2014

България

Екипът на „Фондация за предприемачество, култура и образование“ Ви кани да посетите инициативата „ПазаАрт – ръчно творчество в парка“ на 22 юни в Борисова градина (на площада до голямата чешма, от 16:00 часа) и на 29 юни в парка над Панчаревското езеро (спирка „Кокалянско ханче“, от 12:00).
С инициативата „ПазаАрт” се цели популяризирането на български автори и творчески организации, работещи в областта на приложните изкуства, и представяне на огромния потенциал, който те притежават. Активни участници в проекта са творчески ателиета, индивидуални творци, утвърдени и дебютиращи дизайнери и музиканти като Ателие Марабу, Айляк Хамак, Оратница, Препоръчано с любов и др.. За уникалния облик на мероприятията се е погрижил екипа на проект „РЕ>ЛА>КС“. Проектът включва две събития: първото ще се проведе в Борисовата градина (22 юни 2014 г.), а второто ще се състои една седмица по-късно в парка над Панчаревското езеро (29 юни 2014 г.), за да покаже творчеството на дизайнерите в една нова среда.

Програмата включва щандове и импровизирани работилници на артистите, където ще можете да наблюдавате и да вземете участие в създаването на оригинални творби; музикална сцена, на която ще се насладите на млади български изпълнители от различни стилове. Към музикалната програма в парка на Панчаревското езеро ще се включат детски хор от НЧ Виделина, „Тъпани и Гайди“, DJ Kali Mad_J, DjFam, Moevv и aG Emixx.

Проектът се осъществява с подкрепата на Концерти.бг, НЧ „Виделина“, кв. Панчарево и клуб Маймунарник, Съюз на слепите в България, Културен център на  СУ „Св. Климент Охридски“, Проект „РЕ>ЛА>КС“.

Best Authentic Sneakers | Best Selling Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey For Sale 554724-092