Стартираща среща по Програма Европа 2014
19.06.2014


Стартираща среща по Програма Европа - 2014 ще се проведе на 19 юни 2014 г. (четвъртък) в Информационния център за кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019, на ул. „Париж” №1, от 12.00 ч.

Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова ще поздрави бенефициентите по Програма Европа 2014 г. Ще бъдат връчени договорите на организациите, които ще изпълняват проекти, финансирани от Столична община. Ще бъдат представени някои от дейностите, свързани с кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата.

На събитието, което се организира с подкрепата на Асоциацията за развитие на София,  ще присъстват представители на всяка една от организациите-бенефициенти, общински съветници - членове на Програмния съвет на Програма Европа, районни кметове на СО, които са парньори по проектите и представители на медиите.

Програма Европа на Столична община  се осъществява успешно вече шеста година като насърчава взаимодействието между структурите на гражданското общество и органите на местното самоуправление в София при достъпа до политики и прилагането на добри практики, свързани с членството на България в Европейския съюз. По Програмата тази година са подадени 82 проектни предложения, от които 33 са одобрени за финансиране. Проектите са в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата с оглед критериите в категория „Град и граждани”. 

latest Nike Sneakers | UK Trainer News & Releases