НОВАТА ЕЛЕКТРОНИКА ЩЕ РАЗТЪРСИ НОВАТА РУСИЯ НА ОТКРИВАНЕТО НА ДОМА 2014 В ПАРК-ХОТЕЛ МОСКВА
30.05.2014


Лейбълът NEW ELECTRONIC PARTY, съвместно с Дома Арт Фест, представят откриващото парти на фестивала „Пулсът на Новата Русия”

Невероятен line-up от млади съвременни dj-и и музикални продуценти ще учестят пулса на всички фенове на новата електронна музика на 30-ти май в една нестандартна и неочаквана локация за нощен живот в София - партерния етаж и градина на обновения Парк-хотел Москва. Логичен е изборът на локацията, който е в унисон с целта на фестивала - да вдъхва нов дух и атмосфера на привидно познати места и да ги преобразява до неознаваемост, така давайки израз на новата мисия в управлението на хотела – да бъде равностоен участник в съвременния социален и културен живот в града ни.

Към dj-ите 1000 NAMES, STEFAK, DIAMONDZ, Tekniq, stfnv, Vajarov & Paci за цвят и разкош ще се присъединят и дивата на световните арт биеналета от Русия - ексцентричната Саша Фролова с уникалния си пластичен пърформанс „Aquaaerobika“, както и Роман Ермаков с неоновите си „Живи скулптури“. В приказна гора от танцуващи пластмасови хора-цветя и с визуален съпровод от гост VJ-я Владимир Каковкин, пристигнал за нас, директно от Москва, ще открием второто издание на фестивала за съвременно изкуство Дома Арт Фест.

Партито е с вход свободен, мястото - Парк-хотел „Москва“, а началният час: 21:00 ч.

Събитието се осъществява с подкрепата на Ballantine’sStayTrue.

Дома Арт Фест 2014 се провежда в партньорство с „Форум България – Русия“ и с подкрепата на Столична община – събитие в полза на кандидатурата на София и ЮЗР за Европейска столица на културата, Руски културно-информационен център, Овергаз инк. АД, Българско школо, Парк хотел Москва,VIVACOM, Киа Моторс България и Europcar.

Фестивалът ще се проведе в залите на VIVACOM Art Hall, Руски културно-информационен център, Подземна галерия Сердика - Мария Луиза 16, Еврейски културен дом, Парк-хотел Москва, както и на различни локации на открито.

Web: www.domaartfest.com

Facebook: www.facebook.com/DomaArtFestival

Sports News | 2021 New adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Stone" GW0089 , Ietp