Аз ще засадя дърво, а заедно още 2001
12.04.2014


Искате да засадите дърво? Да помогнете? Искате слънце, природа, събота и неделя...? Добре дошли! Очаквахме Ви! През Април 2014г. ще добавим още няколко хиляди дървета за България към миналогодишните 77 000. Само на 10км от София в землището на с. Локорско ще създадем нова гора, красива, зелена, жива!

ЗАЩО?: Защото вярваме, искаме и можем, защото промяната започва с нас! Защото миналата година пожар изпепели красивата гора, която бе там преди, защото искаме отново да е зелено и красиво, защото има смисъл, защото ние градим света, в който живеем! КАК?: С усмивки, с нетърпение и с удоволствие, с желание и ентусиазъм, с увереност, че правим красиво добро!

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?: Работа ще има доста и няма да е лесно - разчистване на треви и клони, почвоподготовка+дупки (копане), разбира се засаждане на фиданки, много усмивки, надяваме се и песни, забавления...удоволствие и радост от добре свършената работа!

КОГА?: На 12 и 13 април, какво по-хубаво от това на Лазаровден и на Цветница да си по полята и сред цветята ;)...

КАК ДА ПОМОГНЕ И СЕГА?: Поканете Вашите приятели, споделете събитието и елате :)!

КЪДЕ Е СРЕЩАТА? СРЕЩА В 9:30ч. на площада на центъра на селото (срещу кметството)

КАК ДА СТИГНЕТЕ?: 1. Кола - завивате от околовръстното към Локорско и карате до площада с многото хора и коли :) 2. С маршрутка - линия номер 20 пътува на 24 минути, вижте откъде минава тук: http://marshrutki.com/ 3. С велосипед - ще има и организирано събитие на нашите приятели от https:// www.facebook.com/velorazhod...

КАКВО ДА СИ НОСИТЕ?: 1. Инструменти - стига да имате, ще е много, много полезно - кирки, прави лопати, мотики. Ще има осигурени, но малко, няма да ни стигнат. 2. Удобни дрехи и обувки. 3. Ръкавици, ще са ви от полза - струват 1лв-1.50лв в железарии и хипермаркети, а предпазват ръцете. 4. Вода - очакваме 15-20 градуса, а и работата ражда жажда :). 5. Подкрепителни закуски и храна- селото има няколко магазина, но не разчитайте на това - преценете си. 6. Добро настроение и усмивки. 7. Български знамена - това е Българската ни нова гора! Благодарим на всички за доверието, чудесно е да можем да засадим още няколко хиляди дървета и тази пролет, ЗАЕДНО. Благодарим на Югозападно Държавно Предприятие, ТП „Държавно горско стопанство София” и конкретно на г-жа Олга Николова, без които това и другите предстоящи и минали събития нямаше да са факт!

Следете страницата www.facebook.com/100000.GORA/ и това събитие за още информация и добри дела!

Sport media | Nike