MAKE YOUR ART-BazArt.bg
04.04.2014

България

Здравейте, 

MAKE YOUR ART-BazArt.bg е събитие, което е насочено към:

1. Творците на ръчно изработени изделия, като ще покажем няколко идеи за места, от където може да си купувате материали...Собствениците на арт магазинчета и on-line платформи за Craft артикули, ще демонстрират как да направим оригинални и различни творения. 

2. Като творец ще Ви срещнем с няколко "Арт пространства", с които бихте могли да си партнирате.. 

3. Творците посетили събитието ще могат да разкажат за свои работилници( идеята е да не се правят на място, а с кратка демонстрация да се покаже покаже на клиента, какво ще го научите да сътворява), в зависимост от вида ръчно изкуство, което са избрали ( декупаж, пачуърк, филц и др. техники ), къде се провеждат и разбира се, как биха могли да се запишат желаещи.

4. За почитателите на ръчно изработените изделия, които искат да се научат да сътворяват сами красота или просто някоя от техниките им е интересна и искат да разберат, как се прави....Това е мястото.

5. Почитателите на HANDMADE ще могат да разгледат всичко от "кухнята " на приготвянето на бижутата, декупажните кутии....ама хайде много тайни вече издадохме :) 

6. Ще има дискусии за управление на Handmade бизнес и разбира се заедно с домакините ни от "Арт пространство Падналите ангели"......сме измислили доста полезни изненади ..........

Ще се видим там:)

Вход: НЯМА

P.S. BazArt.bg работи в подкрепа на фондацията И АЗ МОГА, която помага на деца със специални нужди. Ще можете да ги подкрепите, като закупите продукт от щанда на I Can Too.

best shoes | Sneakers