Концерт ЗЕЛЕНАТА ПЕСЕНА НА БЪЛГАРИЯ - ФИНАЛЪТ
07.12.2013


Голямата сцена на финала на „Зелената песен на България“ се превръща в жива гора!

За първи път сцената на зала 1 на НДК ще се превърне в жива борова гора по повод големия финал на музикалното състезание „Зелената песен на България“ на 7 декември 2013 г. Истински дръвчета, есенни листа, трева, звездно небе са само част от елементите на грандиозния декор на събитието. Красотата на природата ще се разкрие по вълнуващ начин на финала на инициативата.

 На този уникален фон Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds, Рут Колева ще изпълнят песните, създадени специално за конкурса за нова българска музика на радиата N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“.

На грандиозното събитие ще бъдат връчени три награди – статуетката за „Зелената песен на България“, за най-добър текст и най-добро видео. Зрителите в зала 1 на НДК ще гледат на живо изпълненията на песните, превърнали се в тотални хитове – „Седемте езера“ на Графа, „Приливи и отливи“ на Михаела Филева, „Слънчеви дни“ на Били Хлапето и Дивна, „Няма к‘во да стане“ на Криско, „Можеш да бъдеш всичко“ на „Революция Z” и „Дива птица“ на Der Hunds.

На www.zelenatapesen.bg тече оспорвано гласуване за фаворит в музикалното състезание.

След грандиозния финал на „Зелената песен на България“ всички дръвчета от уникалния декор ще бъдат засадени в дворовете на детски градини и училища в страната.

 Билетите за концерта са в продажба онлайн на www.ticketsbg.comбилетен център НДК и касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“.

 

Best Nike Sneakers | Patike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf