ФЕСТИВАЛ ЗА ПОП И РОК МУЗИКА - СОФИЯ 2013
16.09 - 22.09.2013


СЕДМИЦА НА ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ

 в подкрепа на

НАЦИОНАЛНА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ
„НЕКА БЪДЕМ ПО -ДОБРИ“

За изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в будна кома

Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън“ организират Седмица на Вяра, Надежда и Любов в подкрепа на Националната благотворителна кампания „НЕКА БЪДЕМ ПО - ДОБРИ”. 

Празниците ще бъдат в периода 16 – 20 септември по повод деня на София – 17 септември пред Националния дворец на културата.
В рамките на седмицата ще се проведат поредица от концерти. Участие ще вземат народни състави, балетни формации, училищни танцови групи, актьори и певци в неравностойно положение. Ще се проведат специални вечери на фолклора, класическата и джаз музика, поп и рок  музиката, както и Фестивал за поп рок музика – София 2013.
Той ще  се проведе в две категории – ”Конкурс за нова българска поп и рок песен” и ”Международен конкурс за изпълнители”, с което също ще се подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”, като се предостави възможност на зрителите и слушателите да изберат песен на публиката, като за конкурсните песни ще се гласува чрез SMS на № 17 777 с текст DMS BUDNI и № на избраната песен за всички мобилни оператори. Приходите ще бъдат предоставени за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома“.

21 и 22 септември: Конкурс за нова българска поп и рок песен


short url link | Sneakers