Градски шик - конкурс за ръчно изработени бижута 2013
15.04 - 02.06.2013

България

Стартира ежегодният конкурс за ръчно изработени бижута на Marabu.bg! Темата за 2013 е “ГРАДСКИ ШИК”! Каним ви да се включите със своята интерпретация на бижута, вдъхновени от една изключително предизвикателна тема. Помислете какви ще бъдат тенденциите за новия сезон, какво ще ви направи модерни и атрактивни под безбройните светлини в града. Очаровайте ни с модели, които носят самочувствие, блясък и стил.

До 2 юни имате възможност да участвате с до 3 бижута във всяка една от четирите възможни категории. Взависимост от техниката и материалите, които сте използвали, можете да ги добавите към:

"Низане и тел";

"Плетене, Бродерия и Сутаж";

"Смола, Глина и Стъкло";

"Be Creative".

Конкурсът е уникален шанс, не само да спечелите невероятни награди, но и да станете част от ежегодната знакова изложба за дизайн и изработка на бижута. Тя ще се проведе от 21до 30 юни в галерия Punto Art Bazaar.

 

Онлайн гласуването ще протече от 3 юни до 9 юни. Най-харесваното бижу ще бъде отличено с Награда на публиката. На 11 юни специалното ни жури, в състав Атанас Константинов, Петър Арбов, Сърджан Кръстевски, Силвана Василева и Владислава Предова-Стайкова, ще обяви и своите номинации от четирите категории.

 

За повече информация, посетете сайта на конкурса - http://contest.marabu.bgMysneakers | Footwear