Sneak Peek - Dance It! 2013
07.04.2013


7 април 2013 г., 19 ч., Театър “София”


Международната интензивна програма “Танцова работилница“ (DanceIt!, 1-7 април 2013 г.) завършва традиционно с големия заключителен спектакъл SneakPeek, който може да бъде видян само и единствено веднъж. Той включва хореографиите, разработени по време на програмата в пет различни танцови стила, и представлява комбинация от иновативната работа на известните американски гост хореографи с участието на всички включили се млади танцьори от България и съседни страни.

Хореографи:

• Тереза Рут Хауърд (AlvinAileySchool, Ню Йорк)

• Айо Джанийн Джаксън (BillT. Jones; Бродуей; Ню Йорк)

• Крисчън вон Хауърд (AlvinAileySchool; VonHowardProject; Ню Йорк/Вирджиния)

• Андреа Бър (DebbieReynoldsDanceStudios; MonstersofHipHop; Лос Анджелис)

• Петър Илиев (Фондация “Танцово изкуство – Илиев”; PacificNorthwestBallet, Сиатъл; BalletChicago)

Артистичен директор: Петър Илиев

Спектакълът включва още и репертоар на специално поканени гост артисти и танцови компании от България и други страни. Тази година в него ще бъде представена и част от хореография, разработена от артистичния директор на Фондация “Танцово изкуство – Илиев”, Петър Илиев, в рамките на Детска танцова програма в четири столични училища – 103 ОУ “Васил Левски” (“Филиповци”), ЧОУРЧО “Българско школо” (“Младост”), 144 СОУ “Народни будители” (“Младост”), 95 СОУ “Проф. Иван Шишманов” (“Хажди Димитър”).

В края на спектакъла SneakPeek, Фондация „Танцово изкуство – Илиев” обявява петте млади танцьори, които са се представили най-добре по време на “Танцова работилница“ и които ще получат стипендии за интензивно лятно обучение в едни от най-известните танцови училища и компании в САЩ.

Основен партньор на проекта: Фондация "Америка за България"

За повече информация: http://ilievdance.org/?page_id=1845

Sports Shoes | Air Jordan Release Dates 2020