Любовният живот на съвременните роботи
16.02 - 20.02.2013


Театрална компания Момо чества петата си годишнина с пет поредни представления на новото заглавие „Любовният живот на съвременните роботи“ във VIVACOM Art Hall. Спектакълът е с режисьор Веселин Димов и с участието на Иво Желев и Силвия Станоева – двамата актьори, станали известни с участието си в актьорското реалити Star Machine, които са номинирани за дебютиращ дует за наградите на Съюза на артистите в България ИКАР. Младата актьорска двойка прави запомнящи се вокални изпълнения в представлението, базирано на откъси от пиеси на трима автори: Бернар Мари Колтес, Патрик Марбър и Игор Бауерзима.

Оригиналният спектакъл на Веселин Димов с премиера в месеца на влюбените разглежда три съвременни трактовки за любовта и отношенията между хората. Петте поредни премиерни представления във VIVACOM Art Hall са на 16, 17, 18, 19 и 20 февруари, а началният час е 19:00 ч. 

Това е десетата постановка за основаната през 2008 година Асоциация за алтернативно съвременно изкуство и 15-то заглавие за режисьора Веселин Димов. Театралната формация създава спектакли на актуални теми в утвърдени, както и в нестандартни театрални пространства на града и изследва граничните форми на театъра и киното, неконвенционалните театрални текстове и провокирането на изострено състояние на „присъствие на момента” в контекста на театралната ситуация „актьор-зрител”. Проектите на Театрална Компания Момо са характерни още с акцента си върху мултимедията в контекста на театралния спектакъл. 

 

Best Nike Sneakers | plain white nike air force ones women high top Colorways, Release Dates, Price , Gov