Изложба на българска и букурещка архитектура
19.11 - 02.12.2012


VIVACOM Art Hall отбелязва първата си годишнина с откриването на изложба на българска и букурещка архитектура, организирана в партньорство с Камара на архитектите в България (http://www.kab.bg/) като част от програмата на Sofia Architecture Week 2012. 

По повода ще бъде официално открита и трансформираната фасада на Телефонната палата с проекта, който спечели конкурса Трансформация и превърна фасадата в огромна компютърна клавиатура със светещ екран 
и послания. Реализираният проект „Нека клавишите говорят така, че думите ни да светят“ е на младата архитектка Бранимира Колева-Славова, а изпълнението му е дело на талантливия дизайнер Иван Радев. Трансформацията на емблематичната сграда се осъществява в партньорство със Sofia Design Week и е реализиран точно навреме за началото на международния фестивал Sofia Architecture Week, който тази година се провежда под мотото “Aрхитектура търси култура“. 

Изложбата от Sofia Architecture Week ще бъде във VIVACOM Art Hall до 2 декември и представя румънска архитектура, която участва в ежегодния архитектурен симпозиум Anuala de Architectura Bucaresti в румънската столица и национален преглед на архитектурата в България за 2012, организиран от КАБ.

Anuala de Architectura Bucaresti е ежегоден архитектурен симпозиум, организиран вече десет години в Букурещ. Традиционно той се провежда в две части: първата представлява архитектурен конкурс в 10 категории (от които най-важната е за реализирани сгради през последната година), а втората - поредица от събития, лекции и изложби.
 

През юбилейната си 2012 година Букурещкият архитектурен симпозиум направи поредица от събития из румънската столица и привлече за гости на конференцията си на тема “Еко-архитектура” международни имена като Klaus Daniels, Patrick Blank, Triptique Architecture и Beneder Fischer Architekten.

latest jordan Sneakers | Nike Air Max 270